Despre noi

Mama & Me este un brand românesc de îmbrăcăminte și accesorii moderne pentru bebelusi și copiii. Suntem dedicați să folosim numai țesături naturale DURABILE în crearea colecțiilor noastre, deoarece ne pasă de SĂNĂTATEA copiilor și de sănătatea planetei noastre. Produsele Mama & Me sunt confecționate în cantități limitate în regim HANDMADE.  

„Confort și stil durabil” este devizul etichetei noastre, iar bumbacul organic este textul nostru la alegere. Credem într-o "modă responsabilă" aleasă cu grijă. 

De ce să alegi bumbacul Organic? 

Atunci când alegeți o pereche de pantaloni sau orice alt obiect vestimentar pentru micuțul dvs., stilul și potrivirea sunt atributele evidente pe care vă concentrați. Dar și materialele din care sunt confecționate hainele sunt foarte importante. Majoritatea dintre noi știm despre beneficiile pentru sănătate ale alimentelor organice, iar bumbacul organic este la fel de important pentru pielea micuțului dvs. 

Bumbacul organic este cultivat într-un mod care folosește metode și materiale care diminuează impactul asupra mediului nostru. Bumbacul organic nu numai că folosește mult mai puțină apă, dar se depun eforturi mari pentru a utiliza sisteme de creștere care mențin și alimentează fertilitatea solului și construiesc o agricultură diversă din punct de vedere biologic. 

Principalul beneficiu al materialelor organice este însă faptul că culturile nu sunt tratate cu pesticide, insecticide, erbicide și organisme modificate genetic (OMG-uri). Aceste toxine sunt dăunătoare pentru fermieri și lucrători, pentru noi ca consumatori și pentru ecosistemele sălbatice. 

Pielea bebelușului este mai delicată și sensibilă. Bebelușii au un raport mai mare dintre suprafața pielii și volumul corpului, iar pielea lor este mai subțire decât cea a adulților. Acest lucru înseamnă că bebelușii sunt mai deschiși la absorbția aditivilor dăunători și a substanțelor chimice sintetice utilizate pe țesături produse pe scară largă comercială. 

Toate produsele noastre sunt lucrate manual iar  materiale  folosite de înaltă calitate  sunt de la diferiți producători din Europa  specializați în bumbacul Organic. Confecționăm cu drag hăinuțe din anul 2016.