Politica de Livrare / Retur

Politica Livrare

Toate comenzile sunt supuse disponibilității produsului. Dacă un articol din comanda dvs. nu este disponibil sau nu suntem în măsură să îl prelucrăm în perioada convenită, vă vom informa printr-un e-mail și vă vom menține informat atunci când comanda dvs. este complet procesată. Când comanda dvs. este îndeplinită, vă vom trimite comanda utilizând operatorul selectat la procesul de finalizare. Costurile de expediere pentru comanda dvs. nu sunt rambursabile și se bazează pe greutatea articolelor comandate și locația dvs. Prețurile exacte sunt disponibile la check out pentru fiecare țară. Data livrării pentru comanda dvs. poate varia în funcție de practicile de expediere ale transportatorului, locația de livrare, metoda de livrare și cantitatea de articole comandate și, în plus, comanda dvs. poate fi livrată în expedieri separate. Se pot aplica taxe de transport suplimentare în funcție de locația dvs. și de mărimea comenzii dvs. Sunteți responsabil pentru toate taxele aplicabile livrării comenzii dvs., inclusiv taxa de vânzare, taxa pe valoarea adăugată, taxele vamale și accizele. Dacă există o deteriorare a articolelor pe care le-ați comandat la livrare, trebuie să ne contactați în termen de 5 zile de la primirea comenzii dvs. pe office@mamaandme.ro Pentru toate comenzile internaționale din România, timpul de procesare a comenzii dvs. este de 7 zile lucrătoare. Toate articolele sunt realizate manual, prin urmare, vă rugăm să rețineți că orice modificare a comenzii pe care ați plasat-o trebuie să fie făcută în maximum 2 până la 3 zile.

Politica Retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin folosirea aceluiasi serviciu de transport prin intermediul caruia s-a facut expedierea, bani vor fi returnati in maxim 10  zile de la momentul cand marfa este verificata, dar vom incerca ca suma sa fie returnata cat mai curand posibil. Adresa la care se va face returnarea comenzi este aceeași cu adresa de la care se primesc produsele.

Daca aveti nevoie de mai multe informatii suplimentare asupra modalitatii de returnare a produselor, ne puteti scrie la urmatoarea adresa de email office@mamaandme.ro

Produsele pot fi schimbate sau inlocuite, in maxim 10 zile de la achizitionare in ambalajul original, fara a prezenta semene de uzura.

ATENTIE: returul produselor si rambursarea contravalorii acestora se fac doar dupa verificarea si confirmarea de catre vanzator a starii produselor, a ambalajului original, a prezentei tuturor accesoriilor produselor si a documentelor care au insotit produsul, in maxim 30 de zile de la data inregistrarii returului.
Orice astfel de cerere/notificare referitoare la retur se va trimite datata si semnata la adresa de email office@mamaandme.ro.