Transport Internațional

 --- NEW ----

  - Zone 2 - Posta Romana - 10 Eur            

Politica de livrare

Toate produsele sunt supuse termenilor de livrare. In cazul in care un produs comandat de Dvs nu este disponibil sau noi nu avem posibilitatea sa il procesam in timpul agreat va vom informa printr-un Email si va vom tine la curent asupra diisponibilitatii acestuia sau cand comanda Dvs va fi gata. In momentul in care comanda Dvs este finalizata va vom trimite comanda cu optiunea de transport care ati selectat-o la check- out. Costurile de transport sunt nerambursabile si sunt bazate pe greutatea/ dimensinile pachetului Dvs. Pretul pentru coletul Dvs va fi intotdeauna afisat la check-out in momentul in care selectati tara de destinatie si curierul dorit. Data de livrare poate sa difere datorita practicilor curierului, locatia de livrare, metoda de livrare si cantitatea comandata. Pentru Romania nu exista costuri aditionale de transport altele decat cle stabilite la check-out. 

In cazul in care observati urme de deteriorare a pachetului va rugam sa luati legatura cu noi in cel mai scurt timp pentru a remedia situatia si va rugam sa ne trimiteti un E-mail la offive@mamandme.ro

Toate produsele Mama & me sunt realizate in regim Handmade prin urmare orice modificare a comeenzii predate trebuie solicitata inaintea procesarii acesteia dar nu mai tarziu de doua maxim 3 zile de la plasarea comenzii. . 

Politica de retur

Conform Ortonantei de Guvern nr. 130 din 2000, completata de Legea 51 din 2003, cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, produsele cumparate online pot fi returnate.

Magazinul online www.mamaandme.ro se conformeaza legislatiei in vigoare, iar produsele achizitionate de pe site-ul nostru pot fi returnate in termen de 10 zile de la achizitie. Clienti nostri vor primi banii inapoi, mai putin cei de livrare.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin folosirea aceluiasi serviciu de transport prin intermediul caruia s-a facut expedierea, bani vor fi returnati in maxim 30 de zile de la infomare, dar vom incerca ca suma sa fie returnata cat mai curand posibil. Adresa la care se va face returnarea comenzi este aceeași cu adresa de la care se primesc produsele.

Daca aveti nevoie de mai multe informatii suplimentare asupra modalitatii de returnare a produselor, ne puteti scrie la urmatoarea adresa de email office@mamaandme.ro.

Produsele pot fi schimbate sau inlocuite, in maxim 10 zile de la achizitionare in ambalajul original, fara a prezenta semene de uzura.

ATENTIE: returul produselor si rambursarea contravalorii acestora se fac doar dupa verificarea si confirmarea de catre vanzator a starii produselor, a ambalajului original, a prezentei tuturor accesoriilor produselor si a documentelor care au insotit produsul, in maxim 30 de zile de la data inregistrarii returului.
Orice astfel de cerere/notificare office@mamaandme.ro.